Криолиполиза: Митове и заблуди

В тази статия ще разгледаме няколко погрешни схващания за криолиполиза направена с CoolTech. Те ще ви помогнат да разберете кое е истина и кое заблуда за иновативната процедурата за извайване на тяло. Вече мнозина я опознаха и обикнаха. А Вие?

Криолиполиза: 8 разпространени мита за процедурата

Мит №1 Процедурата CoolTech е болезнена

Съществува погрешното схващане, че процедурата е болезнена. Криолиполизата може да причини лек дискомфорт по време на процеса на охлаждане при някои клиенти, други пациенти получават минимални синини, чувствителност или сърбеж в засегнатата област след самата процедурата. Повечето от пациентите не описват процедурата CoolTech като болезнена. Тъй като процедурата е неинвазивна повечето пациенти получават съвсем леки странични ефекти след самата процедура.

Мит №2 CoolTech е алтернатива за отслабване

Много хора вярват, че намаляването на мазнините и загубата на тегло винаги вървят ръка за ръка. Истината е, че тези две неща всъщност са много различни. Криолиполизата е процедура за намаляване на мазнините, но НЕ е процедура за отслабване. Въпреки това, че ще изглеждате и ще се чувствате по-стройни след процедурата, е възможно да не отслабнете.

Ако сте мъж или жена, които искат да намалят мазнините в ключови области на тялото си, особено тези, които са упорити и не искат да спазват диета и да извършват физически упражнения, Криолиполизата може да е подходящата процедура за вас. Най-добрият начин да разберете дали е подходяща за Вас процедурата е да насрочите час за консултация със сертифициран терапевт.

Мит №3 Процедурите с CoolTech изискват време за възстановяване

Много козметични процедури и пластични операции изискват някакъв период от време за възстановяване след тях. Криолиполизата често се свързва с този вид манипулации. Някои хора смятат, че след нея също се изисква време за тялото да се възстанови. Това не е така! Едно от най-добрите неща свързани с криолиполизата е, че иновативната процедура не изисква период на възстановяване! Можете да се върнете веднага към редовните си дейности след като тя приключи.

Мит №4 Криолиполизата може да третира само натрупаните мазнини в коремната област

Много хора избират да третират областта на корема с криолиполиза. Тази област обаче не е единствената, която може да се повлияе. Всъщност CoolTech е идеален за третиране на различни области на тялото. Подходящи са: корем, паласки, двойна брадичка, бричове, бедра, колена, ръце, гръб.

Мит №5 Резултатите от CoolTech са постоянни

Въпреки това, което мнозина мислят, CoolTech не се счита за постоянно решение за нуждите за скулптуриране на вашето тяло . Резултатите могат да бъдат дълготрайни и  след като мастните клетки изчезнат, те изчезват завинаги. Тъй като не всички мастни клетки са намалени, резултатите ви зависят и от това как се грижите за тялото си, след като сте подложени на процедурата.

Ако искате предимствата от вашата CoolTech процедура да продължат възможно най-дълго, препоръчва се след това да спазвате здравословна диета и рутинни упражнения и да се погрижите за поддръжката на тялото си, за да се чувства то стройно и изваяно.

Мит №6 CoolTech осигурява незабавни резултати

Въпреки че процедурите с CoolTech са бързи и ефективни, те не дават незабавни резултати. Няма да напуснете офиса с по-изваяна физика или забележите промени веднага.

Не се обезкуражавайте! Ще започнете да забелязвате промени, появяващи се постепенно през седмиците и месеците след процедурата, тъй като тялото ви работи през процеса на промиване на замразените мастни клетки.

Мит №7 CoolTech е идеална процедура за всички

Както при другите козметични процедури, CoolTech не е подходяща или безопасна за всички. Има определени критерии, на които трябва да отговаряте, за да бъдете добър кандидат за тази процедура за извайване на тяло.