Лазерно подмладяване и заличаване на белези и стрии с Ydun

Запиши час

Лазернa процедура за лице и тяло

Лазерната процедура с Ydun ефективно намалява бръчките по лицето, белезите от акне или следоперативните белези по лицето и тялото, стари, бели стрии по тялото и други несъвършенства по лицето и тялото.

Лазерът работи с 1550 nm дължина на вълната, която прониква на уникална дълбочина в кожата – 1-2 мм. Това позволява да третираме дълбоките слоеве на кожата, като стимулираме естественото възпроизводство на колаген и еластин без да нараняваме епидермиса (повърхността на кожата).

Резултатът още след първата процедура е подмладена и освежена кожа. Ефектът от процедурата се разгръща няколко месеца.  Ydun може да се използва и за уголемяване и възстановяване на тъканта на устните. След няколко процедури устните стават пухкави и сочни, като след поставяне на филър.

Какво представлява процедурата?

Лазерният лъч на YDun е с дължина на вълната 1550 nm. Той прониква на 1-2 мм в кожата, като се абсорбира от водата в тъканите. По този начин предизвиква изпаряване на белтъка в клетките, което ги уврежда. По този начин нараняваме дълбоките слоеве на кожата и стимулираме естественото им възпроизводство, докато повърхността на кожата остава непокътната. Стимулираме естественото производство на колаген и еластин в кожата. Резултатът е изпънати бръчки, отстранени несъвършенства – мека, гладка и подмладена кожа. Рискът от пигментации е минимален, за разлика от други подобни терапии. Терапията е напълно безопасна, може да се извършва и през летните месеци. Процедурата се извършва под локална упойка с лидокаинов крем, което я прави напълно безболезнена.

Запиши час

Често задавани въпроси

Колко време продължава процедурата?

Лазерната процедура е с апарата Ydun трае 40 минути, когато третираме цялото лице и около 10-15 минути, когато третираме отделни участъци от лицето или тялото. Времетраенето на процедурата зависи от големината на третираната зона. В някои случаи може да продължи около час.

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата се извършва под локална упойка с лидокаионов крем. Това прави процедурата напълно безболезнена. След терапията третираната зона ще бъде зачервена и подута 4-5 дни. След това е възможно да се появят корички, които не бива да отстранявате сами. Те ще паднат без чужда намеса след няколко дни, до седмица. Усещането веднага след отпускането на упойка е парене. Това усещане отминава след няколко часа.

Кога ще видя първите резултати?

При тази процедура е необходимо време, в което кожата ще започне да произвежда нов колаген. Затова първите резултати са видими около месец след процедурата.

Колко процедури са необходими?

В зависимост от проблема и зоната, която се третира, са необходими 3-6 процедури за най-добри резултати.

Безопасна ли е процедурата?

Процедурата с лазера Ydun е напълно безопасна и лека. Проведени са множество клинични проучвания, които доказват нейната безопасност и ефективност.