Лазерна епилация интим

Комфортът на дамите по време на интимност е изключително важен за нас! Поради тази причина предлагаме на Вашето внимание процедурата, която гарантирано ще повиши увереността и самочувствието Ви в моментите на близост! Лазерна епилация интим е това, от което се нуждаете, ако Ви е омръзнало ежедневното бръснене в интимната област и искате да се насочите към нещо по-практично, по-нежно към кожата, даващо дълготраен резултат!

Лазерна епилация интим

Всяка съвременна жена знае колко трудно е постоянно да следи перфектната гладкост в интимната зона. Кожата в бикини зоната е по-деликатна, отколкото на останалата част от тялото, бръсненето и кола маската могат да причинят различни раздразнения и проблем с врастнали косми. Затова процедурата лазерна епилация на интимната зона става все по-популярна. С нейна помощ можете да се отървете от нежеланите косми завинаги и да забравите за постоянната нужда да използвате самобръсначка или депилатор.

Не само жените, но и представителите на по-силния пол оцениха високата ефективност на премахването на излишното окосмяване от бикини зоната с помощта на лазерно устройство. Но ако човек никога не е посещавал такава процедура, той се притеснява как протича лазерна епилация интим. Процедурата е интимна и клиентът трябва предварително да знае за какво да е подготвен. Ще ви кажем как се прави лазерна епилация в интимната област и как да се подготвите за сесията.

Колко време отнема лазерната епилация на интимната зона?

По време на процеса на епилация специалистът премахва всички видими косми от третираната зона. Времето на сесията зависи и от това дали жената иска да запази пубисното си окосмяване. Някои дами искат да се премахне абсолютно всичко, а някои харесват различни варианти за оформяне на бикини зоната.

Възможно ли е завинаги да се отървете от нежеланото окосмяване?

След една сесия космите, разбира се, остават, тъй като процедурата лазерна епилация интим премахва само космите във фазата на растеж, докато останалите „спят“ по време на процедурата. По-късно, когато се “събудят”, ще трябва да премахнете и тях. След няколко сесии можете да постигнете перфектна гладкост в интимната зона, но понякога се налага повторна лазерна епилация след около година. Но дори след няколко сесии космите не стават толкова твърди, колкото преди.

Броят на сесиите, необходими за пълно премахване на излишните косми, зависи от индивидуалните характеристики на всеки конкретен човек, а именно от структурата и вида на космите. Средно са необходими 5 сесии, за да се отървете напълно от нежеланото окосмяване, но има моменти, когато някой се нуждае от по-малко, някой – от повече.  

Преди процедурата нашите специалисти обясняват как протича процедурата за лазерна епилация интим и също така обясняват интервалите между сесиите. В повечето случаи процедурата трябва да се повтори след няколко години, но не под формата на курс, а под формата на няколко коригиращи сесии. Но има и късметлии, които напълно се отърват от нежеланото окосмяване след няколко сесии на лазерна епилация интим.

За да запишете час за първата си процедура по лазерна епилация интим, свържете се с нас!