Hydrafacial e ново поколение процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа.

Най-ценното на тази процедура за чиста и здрава кожа Hydrafacial е, че прави кожата на лицето и тялото по-здрава, нежна, гладка и красива още след първата процедура. Редовните сесии с Hydrafacial водят до дълготрайно подобряване на кожата, включително изчистване на акнето и изравняване на тена. Времетраенето на една процедура Hydrafacial варира от 30 до 60 минути, в зависимост от специфичния вид терапия, която се прилага.

Какво представлява Hydrafacial?

Процедурата за чиста и здрава кожа Hydrafacial е подходяща за мъже и за жени от всяка възраст – от тийнейджърските години до зряла възраст. Процедурата няма противопоказания. Не се препоръчва единствено на бременни и кърмещи жени.

Процедурата за чиста и здрава кожа Hydrafacial използва серуми с натурални и био съставки, които подмладяват кожата, помагат за заличаване на фини линии и бръчки, повлияват изключително добре акнето, дори тежките му форми, помагат за изравняване на тена.

Процедурата е подходяща за честа употреба. Препоръчително е първоначално да се направи курс от 6 процедури през 1-2 седмици. След това може да се прави по една поддържаща процедура веднъж месечно или на два месеца. Процедурта се прави на цялото лице и отнема между 30 и 60 мин. Може да се прилага и на някои части от тялото, като например гърба за премахване на акне по него или пък ръцете и шията за изглажда на бръчки и редуциране на петна.

Запиши час онлайн

Една процедура съчетава 3 основни терапии

 • 1. Почистване и пилинг

  Active-4 супер серум Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на новата, здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането ù и за изглаждането на фините линии.

  Съставки: Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая – много добър източник на протеин за кожата.

  GlySal GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина, който има ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиация и химичен пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.

 • 2. Екстрация и хидратиране

  Beta-HD Clear супер серум помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани от порите.
  Новият супер серум Beta-HD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите.

  Съставки: Новият супер серум съдържа безценни билкови съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира и салицилова киселина за контрол на себума.

 • 3. Превенция и защита

  Beta-HD Специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена.

  DermaBuilder пептиден комплекс
  Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, което помага за изглаждане на фини линии и бръчки.

  Britenol коректор за петна
  Съставки: Екстракт от мечо грозде – мощна избелваща съставка, както и витамин С.

  Antiox+ ксупер серум е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация.
  Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали.

Допълващи терапии

 • Лимфен дренаж и диамантено микродермаабразио

  Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид.

 • LED червена и синя светлина

  LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – комплект две червени и две сини светлини, са отлична завършваща стъпка на HydraFacial. Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, баткерията, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие.